DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

Tervezz iskolai könyvtárat! Pályázat!!!

2010.08.25. 19:21 | bgabi | Szólj hozzá!

Ez az országos pályázat a szlogenhez kapcsolódva az iskolai könyvtári terek kihívásaira keres választ. Hogyan lehet egy iskolai könyvtár tereiben is rugalmas? Biztosan sokféleképpen! Te hogyan képzeled iskolád könyvtárát? Hogyan lehetne még több mindenre képes? Arrébb kellene tolni két polcot? Át kellene festeni a falakat? Esetleg bárszékekre van szükség? Vagy egy jó kis kuckóra? Mutasd meg Te hogy képzeled!

  • Formai megkötés nincsen, bármely olyan vizuális pályamű nevezhető, ami elektronikusan megjeleníthető (akár olyan formátumban készült, akár utólag digitalizált). A teljesség igénye nélküli példák: rajz, animáció, poszter, prezentáció, film, makettről készült felvételek ...
  • Egy konkrét iskola könyvtárának terve, tehát alapjaiban véve megvalósítható legyen.
  • A tervezett terek, berendezések legyenek alkalmasak arra, hogy az iskolai könyvtár elláthassa minden alapfeladatát (pl.: kölcsönzés, helyben használat, könyvtári órák)

Mivel az országos pályázatra csak egy terv küldhető el, ha érdekel a felhívás, kérlek keress meg ötleteiddel a könyvtárban. Remélem szeptemberben sok jó ötletet gyűjtünk majd össze, amiből összeáll egy jó kis pályázati anyag!

Az országos pályázat határideje: 2010. október 11.

Bővebben itt: www.ktep.hu/tervpalyazat2010

Egy kis kedvcsináló:

 

 A minimalista, a művészi, a nagy tér és az egészen kicsi... Na jó, elárulom, hogy az utolsó egy busz-könyvtár. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr582247508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása