DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

Az iDeák novemberi száma már olvasható online is!

2010.12.04. 12:59 | bgabi | Szólj hozzá!

Nemcsak a könyvtárban kapható már a novemberi iDeák, a suli diáklapja, hanem az Interneten is elérhető ezen a linken: www.deakf-szeged.sulinet.hu/honideak/ideaknov.pdf

A lapot az idei tanévben lelkes szerkesztőgárda készíti, így havonta olvashatjátok  nyomtatott formában vagy a megjelenéstől számított második héttől elektronikus formában is, a suli honlapjáról könnyen elérve. Az újság eladásából befolyt összeg természetesen a Diákönkormányzat kasszáját gyarapítja. :-)

A decemberi szám már készül, még a téli szünet előtti héten kézbe vehetitek a friss élménybeszámlókat, tanár-diák interjúkat, érdekességeket és programajánlót tartalmazó idei utolsó számot!

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr122492525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása