DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

Happy Hour a REÖK-ben

2011.02.08. 13:36 | bgabi | Szólj hozzá!

A Szegedi Focus Műhely előadásának nagykoncert verziója a REÖK-palotában:

2011. február 14-én, hétfőn, 19 órakor

Az alkotógárda bővítésével, a látvány és a hangzóvilág megújulásával és új számokkal jelentkezik a Happy Hour nagykoncert verziója. A téma továbbra is a boldogság pillanata, amire állandóan vágyunk, amit ha elérünk és tisztán látunk, megpróbáljuk felhabzsolni vagy megállítani az időt, más esetben pedig reméljük, hogy valaha még újraélhetjük ezt az illékony, boldog állapotot­. A boldogság koncentrikus köreibe és bugyraiba invitáljuk nézőinket: megmutatjuk, hogyan ér össze az ég és a föld a boldogság idején, hogyan születik meg élve a boldogság órája. Ebben segítenek Parti Nagy Lajos, Varró Dániel, Fodor Ákos, Szilágyi Domokos, Pilinszky János, Radnóti Miklós, József Attila, Weöres Sándor, Laczkfi János versei. Továbbra is rendhagyó módon, humorral, meghökkentő, groteszk elemek felhasználásával nyúltunk a versekhez, zenei stílusokhoz, színházi akciókhoz, performatikus elemekhez.” - olvasható az előadás sajtóanyagában.

Alkotók:
Csorba Kata (ének), Seres István-Pipu (ének), Varga Norbert (ének, gitár), Préda-Kovács Zsolt (zongora, klarinét, szaxofon, ének), Szokola Vince (gitár), Mentes Dániel (basszus gitár), Mozsár Mátyás (dob, akusztikus gitár, háttér vokál)

Zeneszerző: Préda-Kovács Zsolt, Focus Műhely
Látványtervezés, fények: Szabó Gábor, Szokola Vince
Jelmez: Szántó Cecília, Szokola Mária, Adányi Klára

Koncert-koncepció: Benkő Imola Orsolya

Valentin-nap alkalmából a szerelmespárok páronként 1db 800 Ft-os jeggyel vehetnek részt a koncerten! További jegyárak: Diák, nyugdíjas, pedagógus: 600 Ft, Felnőtt: 800 Ft, Csoportos kedvezmény: 15 főtől 500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr242646725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása