DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

Somogyi-könyvtári játék a Belvárosi Mozival: az Oscar-díj

2011.02.22. 13:01 | bgabi | Szólj hozzá!

Címkék: somogyi könyvtár programjai

A könyvtár és a mozi játékának főnyereménye egy kétszemélyes egész estére/éjszakára szóló bérlet a szegedi Belvárosi Moziba, 2011. február 27-re, a hagyományos Oscar-váró éjszakára. A bérlettel megnézhetik az este 8 órától vetített Oscar-jelölt filmeket (A király beszéde, A félszemű, Toy Story 3. (3D), Eredet, Social Network), majd hajnalban élő közvetítésben láthatják az idei Oscar-díj átadó gálát!
További két nyertes egy-egy film vetítésére szóló belépőt nyerhet.
 

A megfejtések leadási határideje: 2011. február 24. csütörtök 19 óra.
A megfejtések személyesen leadhatók a Somogyi-könyvtár földszinti adminisztrációjában vagy e-mailben. Kérjük, a megfejtéshez feltétlenül adja meg telefonszámát, e-mail címét!

A nyeremények  a Belvárosi Mozi jegypénztárában vehetők át!

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr472679429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása