DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

Számítógépek a könyvtárban!

2011.05.13. 07:59 | bgabi | Szólj hozzá!

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra fejlesztése, "Tudásdepó-Express" elnevezésű pályázatunk sikeres volt.

A héten birtokba vehettétek azokat a  számítógépeket a könyvtárban, melyeket már nagyon-nagyon vártunk, hiszen eddig csak a Wifi-szolgáltatás kihasználására volt lehetőségetek, ha volt saját laptopotok, mobilotok. Most viszont bárki odaülhet a számítógépek elé és használhatja az internetet, böngészhet kedvére, kereshet rá iskolai feladatokra, e-mailezhet, hallgathat zenét, olvashat könyvet, online folyóiratot, nézhet videót és persze szerkeszthet képet és szöveget, ha szükséges. :-) Lehetőség van nyomtatásra is, hiszen üzemel már a hálózati lézernyomtató.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánok mindenkinek az új számítógépes "kabinet"-ben!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr942899954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása