DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

Információk ingyen tankönyves diákoknak!

2011.08.22. 08:32 | bgabi | Szólj hozzá!

 

Ingyenes tankönyvek osztása

Ingyenes tankönyvet azok a tanulók kaphatnak, akik már határidőig leadták az igénylésüket, és igazolták a jogosultságukat. Az ingyenes tankönyv átvételéhez szükséges, hogy a jogosultságot igazoló dokumentum fénymásolatát az átvétel időpontjában leadják a könyvtárban Palotás Csilla ifjúságvédelmi felelősnek.

A jogosultságot az alábbi módon lehet igazolni:

a) tartósan beteg (szakorvos igazolja)
b) testi, érzékszervi, értelmi, beszédfogyatékos, autista, több fogyatékosság előfordulása esetén halmozottan fogyatékos (szakorvos igazolja)
c) pszichés fejlődési zavarai miatt a nevelési, tanulási folyamatban tartósan és súlyosan akadályozott (pl. dyslexia, dysgraphia, dyscalculia, mutizmus, kóros hyperkinetikus vagy kóros aktivitászavar) (szakértő igazolja)
d) három- vagy többgyermekes családban élő (a megállapított családi pótlék igazolja)
e) nagykorú és saját jogán családi pótlékra jogosult (a megállapított családi pótlék igazolja)
f) rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül (az erről szóló határozat igazolja)

A családi pótlék összegét bérjegyzékkel vagy számlakivonattal, vagy postai igazolószelvénnyel tudják igazolni. A fentiekkel kapcsolatos kérdéseikkel Palotás Csillát kereshetik a palotascs@gmail.com e-mail címen.

Az ingyenes tankönyvre jogosult diákok az alábbi időpontokban vehetik át megrendelt tankönyveiket az iskolai könyvtárban Nagyné Bús Gabriella iskolai könyvtárostól:

augusztus 28. vasárnap14:00 - 16:009. osztály
augusztus 29. hétfő13:00 - 16:0010-11. osztály
augusztus 30. kedd14:00 - 16:0012. osztály

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr1003170253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása