DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

Programajánló március 23-tól 28-ig

2010.03.23. 10:20 | bgabi | Szólj hozzá!

Címkék: programajánló 2010marc

2010. március 23. kedd:

Balkan Fanatik koncert

Szote Klub 21 óra

2010. március 24. szerda:

Korai Öröm lemezbemutató koncert

Jate Klub 22 óra

És Rómeó és Júlia

IH Rendezvényközpont 19 óra

Dráma egy részben. Vámos Miklós ötlete és Mészöly Dezső fordítása alapján, játsszák: Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter. Ketten vannak a világot jelentő deszkákon. Összesen ketten. Shakespeare világát jelentik. Egy halálra ítélt, halhatatlan szerelem történetét. Ám Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter nemcsak a szerelmespárt alakítják. Varázsos játékukkal életre keltik egész Veronát.

2010. március 26. péntek:

Quimby Teátrum

Belvárosi Mozi 19 óra

Színház és zene - színházi közeghez illeszkedő, koreografált zenei előadás.

Amint azt márt megszokhattuk a Quimby örökké kísérletezik és gyakran pont ezzel hagyományt teremt. Ezen a tavaszon sem lesz másképpen, hiszen folytatják experimentális, színházi szárnyalásukat. Az első Quimby teátrumhoz hasonlóan az új előadás szintén a zenére koncentrál. Annak is a színházi körülmények által segített érzékeny fajtájára. Ahogyan Kiss Tibor szokta mondani a R&R koncerteken a nagy csűrdöngölés közepette azt sem venni észre, ha feldőlnek a kongák, a színházban viszont egy kulcscsomó is orkesztrává válhat. Ennek szellemében az előadásban hangsúlyt kapnak a legfinomabb számok, az éteri muzsikálás. A kihagyhatatlan kedvencek mellett olyan dalok szólalnak meg, melyek az "ugrálós " koncerteken nem találják a helyüket, és olyanok, amelyek új teátrum köntöst kaptak.

2010. március 27. szombat:

SZESZ-társulat: Argentína

Pinceszínház 20 óra

Kedélyjáték-koncert, egy részben. A Szegedi Egyetemi Színház (SZESZ) előadása.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr841861797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása