DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

VAKÁCIÓÓÓ!!!

2010.06.14. 08:52 | bgabi | Szólj hozzá!

Holnap lesz az utolsó tanítási nap a suliban, és végre itt a jól megérdemelt pihenés, nyaralás, bulizás, fesztiváljárás és feltöltődés, no meg a nyári olvasás ideje.:-)

Az iskolai könyvtár ugyan nem lesz nyitva a szünetben, (én a Borbála-fürdőben, aztán a Balatonon, majd a Tisza-parton fogok olvasni) de az olvasnivaló-beszerzésének számos lehetősége van a városban. Például ott van a Somogyi-könyvtár, vagy látogasd meg nyugodtan a legközelebbi fiókkönyvtárat, ott is biztosan találsz üdítő olvasmányt!

A blog persze nyáron is üzemel, kattints majd, ha kíváncsi vagy helyi programokra, ajánlani fogok nyári olvasmányt is, szóval szeretettel várlak a virtuális térben!:-D

Kellemes nyarat kívánok mindenkinek!

Ja, és aki még nem hozta vissza a könyvtári könyveit, annak irgum-burgum és még visszahozhatja ma és holnap! Kivéve a végzősöket, ők az érettségijük végén!

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr742080074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása