DFG Könyvtára

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:15 - 14:30 Elérhetőség: dfgbibl@citromail.hu Szeged, József A. sgt. 118-120. Telefon: 62/620-180 24. mellék Facebook-on jelölj be!

Thealter Fesztivál 2010 - Szeged

2010.07.19. 10:56 | bgabi | Szólj hozzá!

Címkék: programajánló 2010júl

 

A Régi Zsinagógában, a Kisszínházban és szabadtéri helyszíneken látogatható július 25-ig a huszadik Thealter Fesztivál. A jubileumi rendezvény, és az azt szervező Maszk Egyesület más programjai idén a hetvenedik születésnapját ünneplő Tolnai Ottó költő életműve jegyében zajlanak majd, a fesztivál a “Tolnai Világlexikona” alcímet viseli. Az Ekisfeszt keretében fiatal, középiskolás-egyetemista színházi csoportok is fellépnek majd, kísérőprogramként pedig szabadtéri produkciók, irodalmi programok és kiállítások is szerepelnek a fesztiválkínálatban.

A rendezvény honlapja és részletes programja elérhető itt: www.thealter.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://dfgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr172160550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása